Бургија за дрво 20x200/100

Категорија SKU: DT4614-QZ

590,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,163 кг
Димензии (пакет) 21,1 × 2901 × 2901 cm
Бренд

EAN: 5011402385799