Бургија за метал 10/1 3.2mm HSS E COBALT

Категорија SKU: DT4921-QZ

1,290.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.039 кг
Димензии (пакет) 10 × 4.5 × 1.8 cm
Бренд

EAN: 5035048534601