Бургија за метал 10/1 5.2mm HSS E COBALT

Категорија SKU: DT4931-QZ

2.590,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,125 кг
Димензии (пакет) 4,2 × 2,5 × 12 cm
Бренд

EAN: 5035048534762