Бургија за метал 10/1 6.8mm HSS E COBALT

Категорија SKU: DT4935-QZ

3.690,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,253 кг
Димензии (пакет) 13,5 × 3 × 3,5 cm
Бренд

EAN: 5035048534847