Бургија за метал 10/1 9.0 HSS-G

Категорија SKU: DT5555-QZ

3.890,00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,47 кг
Димензии (пакет) 15,5 × 4,5 × 4 cm
Бренд

EAN: 5035048052259