Бургија за метал 8.5mm HSS-R

Категорија SKU: DT5177-QZ

790,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,368 кг
Димензии (пакет) 15,1 × 4,2 × 3,6 cm
Бренд

EAN: 5011402382958