Бургија за метал 12.0mm HSS-R

Категорија SKU: DT5196-QZ

690,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,415 кг
Димензии (пакет) 17,8 × 3,8 × 3,8 cm
Бренд

EAN: 5011402383023