Бургија за метал 6.5mm HSS-R

Категорија SKU: DT5157-QZ

490,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,179 кг
Димензии (пакет) 14,1 × 4,4 × 3,3 cm
Бренд

EAN: 5011402382903