Бургија за метал 10/1 3.5mm HSS E COBALT

Категорија SKU: DT4923-QZ

1.290,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,048 кг
Димензии (пакет) 10 × 4,5 × 2 cm
Бренд

EAN: 5035048534632