Бургија за метал 8.0mm HSS-G

Категорија SKU: DT5052-QZ

320,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,04 кг
Димензии (пакет) 23,1 × 4,5 × 0,9 cm
Бренд

EAN: 5035048034941