Чистач на пареа 1300W

3,490.00 ден 4,290.00 ден

На залиха

Опис

Чистач на пареа со влезна моќност од 1300W безбеден за употреба на сите видови подови и можност за вртење од 180°, маневрирање околу мебел и тесни простории. Чистачот поседува мотор со високи перформанси и е подготвен за употреба за само 30 секунди, а време на работа има 15 минути. Резервоарот за вода е со капацитет од 380ml и лесно се отстранува и полни со вода, без додатни хемикалии. Чистачот на пареа нуди 99,99% заштита од бактерии без употреба на адитиви.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 2.33 кг
Димензии (пакет) 70 × 20 × 11.8 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048665978