Додаток футер со вибрации МТ350 Multievo

Категорија SKU: MTHD5-XJ

2.790,00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,92 кг
Димензии (пакет) 13,5 × 9,5 × 18 cm
Технологија

Бренд

EAN: 5035048403082