Додаток глодалка-фреза MT350 Multievo

Категорија SKU: MTRT8-XJ

4.790,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,715 кг
Димензии (пакет) 13,5 × 9,5 × 18 cm
Технологија

Бренд

EAN: 5035048434512