Додаток реципрочна глава MT350 Multievo

Категорија SKU: MTRS10-XJ

2,990.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.9 кг
Димензии (пакет) 22 × 15.5 × 12 cm
Технологија

Бренд

EAN: 5035048442173