Електро-пневматски чекан 1050W 7.1J AVC

Категорија SKU: D25810K-QS

39.990,00 ден

На залиха

Опис

Овој 10Kg кршач е дизајниран да ви ја олесни работата со својот силен удар од 17.9Ј. Преносот е заштитен во куќиште од легура на магнезиум која овозможува подолг век на машината. Длетото може да се постави во 12 позиции а доаѓа со странична рачка и куфер за складирање и транспорт.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 8,78 кг
Димензии (пакет) 58 × 46,5 × 12 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048648957