Електро пневматски чекан 62J 2100W со количка

Категорија SKU: D25981K-QS

154,990.00 ден

Нема на залиха

Опис

Електро пневматски чекан со количка, влезна моќност од 2100W и ударна енергија 61J.

Голем механизам кој обезбедува екстремна издржливост и одлични перформанси при кршење. Активната контрола на вибрации нуди побезбедна и поудобна употреба. Оптимизираниот механизам на антивибрациона рачка ги апсорбира вибрациите од ударите при кршење. Дизајн кој е лесен за сервисирање што ги намалува трошоците. “Heavy Duty” електронски модул за постојана моќност под оптоварување.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 54 кг
Димензии (пакет) 115.7 × 58.5 × 57 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048657034