Електро-пнев. комби. чекан 750W SDS+ футер

Категорија SKU: SFMEH210K-QS

11,490.00 ден

На залиха

Опис

X`

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 5.42 кг
Димензии (пакет) 42.7 × 28.5 × 12 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048725658