Греалка конвектор дигитална 2000W

Категории , SKU: BXCSH2001E

4.990,00 ден 6.390,00 ден

На залиха

Опис

Конвектор греалките го ротираат воздухот низ просторијата на природен начин без користење на вентилатор. Ладниот воздух од долниот дел на просторијата поминува низ греачите и се исфрла нагоре како топол. Овој циклус се повторува се додка не се постигне саканата температура во просторијата.
Тајмерот од 9 часа овозможува програмирање на апаратот во текот на денот. При случај на прегревање автоматски се исклучува.
Дигиталниот панел за приказ обезбедува лесен избор на саканата температура.
Прилагодлива температура од 10°C до 35°C.
Погоден за соби до 20 м2.
Има две широки ногарки за висока стабилност и рачка за лесен транспорт.
Ултра тивко работење. Идеална за употреба во текот на ноќта.

Моќност 2000W
Димензии 23x62x43 cm

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 4,83 кг
Димензии (пакет) 71,5 × 13 × 45 cm
Платформа

Бренд

EAN: 8432406350090