Калорифер 2000W

Категорија SKU: BXFSH2000E

3.990,00 ден 4.890,00 ден

На залиха

Опис

Калорифер 2000W BLACK & DECKER

Погоден за простории до 20 m². Вклучува систем за автоматско исклучување во случај на прегревање, и термостат за одржување на стабилна температура. Има функција вентилатор што овозможува да се користи и во летните денови.

 

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 2,68 кг
Димензии (пакет) 28,7 × 23 × 35,7 cm
Бренд

Платформа

EAN: 8432406460065