Хидрофор 1100W INOX

Категорија SKU: BXGP1100XBE

14,440.00 ден 16,990.00 ден

Нема на залиха

Опис

Хидрофор со влезна моќност од 1100W за пренесување и пумпање чиста вода за наводнување или снабдување на апарати за домаќинство и санитарни јазли.

Моќен мотор со заштита од висока температура и издржлив резервоар од легура од челик со преден панел од нерѓосувачки челик отпорен на корозија. Интегрирана рачка на врвот на пумпата за удобно ракување и транспорт. Влезот и излезот се поврзани што овозможува поголема ефикаснот. Автоматски прекинувач за вклучување и исклучување за дополнителна сигурност, еколошки прифатливо решение.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 15.4 кг
Димензии (пакет) 49.6 × 27.3 × 49.8 cm
Платформа

Бренд

EAN: 801628751652