Индустриска правосмукалка М класа 38L 1400W AutoFilter

59.990,00 ден

На залиха

Опис

Индустриска правосмукалка М класа со влезна моќност 1400W и капацитет 38L.

Подобрениот мотор и запечатувањето на аспираторот за прав обезбедуваат поголем проток на воздух и притисок што гарантира водечки перформанси на пазарот. Двојните филтри со канистер со механизам за автоматско чистење на филтерот ги одржуваат перформансите на единицата при тешки градежни апликации.

Тешката глава и резервоарот од полипропилен од 3mm се отпорни на удар и паѓање за употреба во тешки апликации, a телескопската рачка и големите задни тркала овозможуваат лесен транспорт преку работното место.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 20,5 кг
Димензии (пакет) 71,5 × 58,2 × 48,8 cm
Бренд

Платформа

EAN: 5035048751336