Индустриски фен 1750W 460-600 степени

Категорија SKU: KX1650-QS

1,690.00 ден 1,890.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.87 кг
Димензии (пакет) 23.5 × 23.3 × 7.5 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048331491