Клешта со долг нос

Категорија SKU: DWHT0-70277

2,090.00 ден

Нема на залиха

Опис

Клештата со долг нос имаат индукциски стврднати сечила што им дава на овие клешти 70% поголема моќ на сечење во однос на стандардните клешти.

Рачката од би-материјал овозможува добра контрола на држење и обезбедува дополнителна удобност.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.311 кг
Димензии (пакет) 25.5 × 2 × 8 cm
Бренд

EAN: 3253560702779