КНП Универзална алатка за соголување KNIPEX ErgoStrip

Категорија SKU: 16 95 01 SB

3.290,00 ден

На залиха

Опис

За брзо и прецизно соголување на сите кабли за инсталација на пр. NYM кабел 3 x 1,5 mm² до 5 x 2,5 mm², мрежни UTP кабли, коаксијални кабли.
Иновативен, ергономски дизајн на рачката за лесно сечење, соголување и надолжно сечење наизолацијата.
Конусни и тенки краеви на алатот за подобар пристап во тесни простори.
Алатка за соголување за пресеци 0,2 / 0,3 / 0,8 / 1,5 / 2,5 / 4 mm²
Поедноставено вметнување на единечни жици за соголување со помош на локациски гребени
Со пружина за отворање и уред за заклучување Лесно вметнување на коаксијален и кабел за податоци благодарение на помошта за отворање Повеќекомпонентен дизајн со мека пластична зона за удобно користење и сигурно држење

Дополнителни информации

Бренд

EAN: 4003773079927