Комплет длета за дрво 6,12,18,25,32mm во кутија

Категорија SKU: 2-16-885

4.490,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 1,383 кг
Димензии (пакет) 32,4 × 28,9 × 5,1 cm
Бренд

EAN: 3253562168856