Комплет длета за дрво 12,18,25mm во кутиа

Категорија SKU: 2-16-883

2,790.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.88 кг
Димензии (пакет) 32.8 × 20.2 × 5.2 cm
Бренд

EAN: 3253562168832