Комплет за обележување конец, креда, либела 30m

Категорија SKU: 0-47-443

440.00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.26 кг
Димензии (пакет) 22.5 × 14.5 × 5 cm
Бренд

EAN: 3253560474430