Креда за обележување 113g црвена

Категорија SKU: 1-47-404

120,00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,14 кг
Димензии (пакет) 5 × 5 × 16 cm
Бренд

STANLEY

EAN: 3253561474040