Косилка за трева Тример 250W 23cm

2,290.00 ден 2,990.00 ден

На залиха

Опис

Моќен мотор од 250W и конец за сечење од 23 см, за ефикасно средување на мали градини.
Едноставна функција за управување со кабли.
Докажан механизам за напојување на BLACK&DECKER за лесно внесување на конци.
Удобен и лесен за употреба со една рака.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 1.74 кг
Димензии (пакет) 87 × 18.5 × 10.5 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048307731