Ласер 360 со вертикална линија 30m IP54

Категорија SKU: DW0811-XJ

29,990.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 1.9 кг
Димензии (пакет) 25.5 × 25.5 × 15 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048475942