Ласер повеќе линиски со метално куќиште 15m

Категорија SKU: DW089K-XJ

26.990,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 2,245 кг
Димензии (пакет) 28,8 × 12 × 26 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048338599