Ласер вкрстено линиски со црвен сноп 15m

Категорија SKU: DW088K-XJ

11,990.00 ден 16,990.00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 1.76 кг
Димензии (пакет) 24.2 × 22.7 × 11.5 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048338575