Ласер вкрстено линиски со зелен сноп 20m

Категорија SKU: DW088CG-XJ

13,990.00 ден 18,990.00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 1.55 кг
Димензии (пакет) 22.5 × 10.5 × 21.5 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048669600