Метро 8 метра 25 Taylon

Категорија SKU: 0-30-657

790.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.401 кг
Димензии (пакет) 14.8 × 5 × 9 cm
Бренд

EAN: 3253560306571