Метро 5 метра 19

Категорија SKU: 0-30-497

340.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.193 кг
Димензии (пакет) 14.7 × 4 × 9 cm
Бренд

EAN: 3253560304973