Метро ласерско 100m IP65 Bluetooth

Категорија SKU: DW03101-XJ

17,990.00 ден

Нема на залиха

Опис

Дигитално ласерско метро со опсег на мерење до 100m. Има голем екран со податоци во 3 реда и е доволно светол за сите услови на работа. Содржи вграден инклинометар кој врши функција како електронска либела. Има и функција на континуирано мерење односно промената на вредноста се прикажува на екранот како што го придвижуваме ласерот. Ласерот ја има функцијата на Питагора, триаголна калкулација за мерење агли како и стандардните мерења на плоштина и волумен. Може да меморира и до 20 мерења. Има и Bluetooth конкеција за поврзување со ToolConnect апликацијата на Dewalt со што добивате уште повеќе опции.

Доаѓа со футрола и две батерии од серијата ААА.

 

 

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.45 кг
Димензии (пакет) 24.2 × 12.9 × 6 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048448502