Ногарки подесливи DW742/700

Категорија SKU: DE3474-XJ

7.990,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 2,88 кг
Димензии (пакет) 23,3 × 99 × 20,3 cm
Бренд

EAN: 5011402275342