Потпорна плоча DW742/700

Категорија SKU: DE3495-XJ

7.990,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 1,336 кг
Димензии (пакет) 10 × 32 × 9 cm
Бренд

EAN: 5011402275397