Нож за фреза 25mm

Категорија SKU: DT90012-QZ

1,690.00 ден

Само 2 останати на залиха

Опис

ЗЗа жлебување, ребатирање, вртење и дупчење долги дупки
Mоже да се користи и за директно глодање во ламинати
Двоен раб за прецизни рабови

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.091 кг
Димензии (пакет) 10 × 4.7 × 4.5 cm
Бренд

EAN: 5035048538593