Стезна чаура за глодалка DW625E 6,35mm

Категорија SKU: DE6273-XJ

1,990.00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 1.633 кг
Димензии (пакет) 20 × 11 × 2 cm
Бренд

EAN: 5011402277780