Осцилат. повеќенам. алат 300W 10.000-22.000rpm

Категорија SKU: FME650K-QS

9.690,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 3,342 кг
Димензии (пакет) 27,9 × 36,1 × 10,2 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048446225