Пила за сечење под агол со нониус 560mm Алуминиум

Категорија SKU: 1-20-800

3,990.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 3.255 кг
Димензии (пакет) 60.7 × 21.7 × 12 cm
Бренд

EAN: 3253561208003