Потпора за постоље DE7023

Категорија SKU: DE7024-XJ

3.390,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 1,072 кг
Димензии (пакет) 20,5 × 14 × 9,5 cm
Бренд

EAN: 5035048115435