Рачна хефталка 6-14mm Тип А LIGHT DUTY

Категорија SKU: 6-TR150L

2.190,00 ден

На залиха

Опис

Рачна хефталка и шајкарка за секојдневна употреба и за различни намени. Изработена е од силно алуминиумско куќиште, лесна, отпорна на удари и безбедна за користење и транспорт. Гумирана рачка за притисок без повратен удар. Систем против заглавување на хефт иглиците и шајките.
Компатибилна со шајки тип Ј од ( 12mm и 15mm )
Компатибилна со хефт иглици тип А од ( 6, 8, 10, 12, 14mm )

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,88 кг
Димензии (пакет) 26 × 23 × 3,6 cm
Бренд

EAN: 3253566060514