Рачно длето за дрво 30x160mm

Категорија SKU: 2-16-394

1,290.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.241 кг
Димензии (пакет) 35.1 × 3 × 5 cm
Бренд

EAN: 3253562163943