Резервни ножиња за скалпел трапезни 25mm 5 пар

Категорија SKU: 0-11-911

90,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,02 кг
Димензии (пакет) 15 × 4,8 × 0,5 cm
Бренд

EAN: 5000366119113