Стабилна потезна пила 1300W 216x30mm 4500rpm

Категорија SKU: DWS773-QS

27,990.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 14 кг
Димензии (пакет) 52.5 × 46 × 40 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048636237