Стабилна потезна пила 1500W 216x30 4800rpm

Категорија SKU: BES701-QS

21.990,00 ден

Нема на залиха

Опис

Стабилна потезна пила со влезна моќност 1500W и дијаметар на диск 216mm.

Пилата е идеална за кроење, отсекување, и сечење под агол. Благодарение на линијата за пила од сенка, секогаш правите 100% прецизно сечење. Високото стопирање и големите држачи за поддршка обезбедуваат оптимална стабилност на работното парче. Благодарение на интегрираната кеса за прав, вашето работно место секогаш останува чисто.

Дополнителни информации

Платформа

Бренд

EAN: 5035048790496