Стабилна потезна пила 1850W 250x30mm 4300rpm

Категорија SKU: DWS778-QS

59.990,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 20,83 кг
Димензии (пакет) 59 × 47,5 × 48 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048399606