Сталак за стабилен циркулар

Категорија SKU: BEZ100-XJ

9,190.00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 13.05 кг
Димензии (пакет) 106.1 × 27.5 × 21.5 cm
Бренд

EAN: 5035048726044